100%NL Magazine Yolanthe

VIDEO: Yolanthe beleeft bijzonder moment met stiefzoon Jessey

Yolanthe en haar stiefzoon Jessey hebben nog steeds een hele hechte band.

Stiefzoon Jessey

Jessey is de zoon van Wesley Sneijder, de ex van Yolanthe. Ondanks dat Wesley en Yolanthe alweer twee jaar geleden hun breuk wereldkundig maakte, heeft Yolanthe nog altijd een goede band met haar stiefzoon Jessey.

Op de Instagram story van Yolanthe zien we Jessey weer fijn tijd doorbrengen met zijn broertje Xess Xava. Doordat Wesley en Yolanthe niet langer samen zijn, én Yolanthe en Xess Xava voor een groot deel in het buitenland wonen zien de broertjes elkaar niet meer zoveel. Gelukkig kwam daar nu verandering in en konden ze elkaar weer in de armen sluiten. Op onderstaande video is de goede band goed te zien, niet alleen tussen Jessey en Xess Xava, maar óók met Yolanthe. Wat een mooie beelden.

Wesley Sneijder

Het is alweer twee jaar geleden dat Wesley en Yolanthe besloten om uit elkaar te gaan. Het was een schok in showbizzland. In de nieuwe LINDA spreekt Yolanthe Cabau openhartig over de breuk met Wesley Sneijder. Aan Amerika-deskundige Michiel Vos vertelt ze dat haar hart echt gebroken is. “Het kón gewoon niet meer. Mijn hart is echt gebroken. Nu pas besef ik hoe gevaarlijk het eigenlijk is om jezelf volledig aan een ander te geven.”

Ook Wesley heeft zich eerder uitgelaten over de breuk. Zo bracht hij een boek op de markt waarin hij openhartig vertelde dat hij tijdens zijn huwelijk met Yolanthe flink de bloemetjes buiten zette in Qatar. ‘Er waren feesten en partijen wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo’, aldus Wesley in het boek.

Bron en beeld: Instagram Yolanthe Cabau, Linda.nl