100%NL Magazine Duncan Laurence
Delen

Zien! Deze zanger zingt voor Nederland op het Songfestival

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv! Dat heeft de AVROTROS vandaag bekend gemaakt!

De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Naamsbekendheid

“De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid”, stelt de zanger. “Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven.”

Ilse DeLange – die de selectiecommissie wees op deze inzending: “Duncan is heel bijzonder. Wat hij schrijft is heel erg internationaal. Het is authentiek. Het raakt in alles vind ik. Verder heeft hij ook de persoonlijkheid die bij zo’n groot avontuur hoort. Zijn prioriteiten liggen altijd bij de muziek.”

Ook Jan Smit steunt Duncan volkomen met zijn bericht op Facebook.”Ladies and Gentlemen,” schrijft Jan bij het bericht. “We got him!”

Trots

“Ik ben zo ongelofelijk trots dat ik Nederland mag vertegenwoordigen op eurovision!” schrijft Duncan op zijn Instagram. Donderdag 7 maart wordt er meer over de Nederlandse inzending bekend gemaakt. We zijn zeer benieuwd!

https://www.instagram.com/p/Bs5u4RUgq4r/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.facebook.com/jansmitcom/photos/a.513142498733289/2004818466232344/?type=3&theater

Luister hier naar zijn muziek!

Bron: Shownieuws | Beeld: Facebook

Delen