Pets Place schiet te hulp met online consult voor je zieke huisdier!

Pets Place schiet te hulp met online consult voor je zieke huisdier!

We zitten op dit moment allemaal in hetzelfde schuitje. We moeten fysiek contact zo veel mogelijk vermijden en proberen thuis te werken waar kan. Dat betekent helaas ook dat een bezoekje aan de dierenarts met je huisdier voorlopig enorm wordt bemoeilijkt of zelfs bijna onmogelijk is. Daarom komt Pets Place nu met een oplossing: online consult voor je huisdier!

In de eerste instantie was deze online service in het leven geroepen voor mensen die door bepaalde omstandigheden niet in staat zijn om naar de dierenkliniek te komen. “Nu we door de aangekondigde coronamaatregelen fysiek contact zo veel mogelijk moeten mijden, is er een belangrijke nieuwe reden bij gekomen om voor een online consult te kiezen boven een fysieke afspraak bij een dierenkliniek.” Aldus Chris Eerens van Vets Place.

De dierenartsen van Vets Place staan dagelijks klaar om te videobellen met baasjes. Dierenarts Nicole Lavrijssen van Vets Place Tilburg heeft inmiddels haar eerste eConsult erop zitten: “Het was eventjes wennen maar het ging eigenlijk erg goed. Een mevrouw uit Rotterdam maakte zich zorgen over de kale plekken van haar kat. Ik kon haar nu vanuit Tilburg advies geven over natuurlijke middelen die hier tegen kunnen helpen. Voor spoedeisende hulp en lichamelijk onderzoek moet je natuurlijk altijd naar de kliniek komen. Maar voor kleinere vragen en adviezen zoals van deze mevrouw kun je nu dus ook online bij ons terecht.”

Via de website van Vets Place kun je gemakkelijk een consult boeken door een tijdslot te kiezen en te reserveren. Je kunt inloggen op het gekozen tijdstip en je bent meteen in contact met de dierenarts. Alles voor de gezondheid van onze huisdieren!

Bron: Pets Place | Beeld: iStock