100pmagazine_annemariekeizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Annemarie Keizer zet haar jarige moeder in het zonnetje

De moeder van Annemarie is vandaag in de gloria. Op Instagram zet Annemarie haar jarige mama eens even goed in het zonnetje.

Vandaag is de moeder van Annemarie Keizer 65 jaar geworden. Op Instagram zet haar trotse dochter Annemarie haar moeder eens even goed in het zonnetje en post ze een aantal prachtige foto’s. Op iedere foto is zij samen te zien met haar moeder én hebben beide dames een lekker glas wijn in hun hand.

Cheers

‘Zoals je ziet hebben we al best wat geproost de afgelopen jaren. Maar vandaag proosten we op haar 65e verjaardag! Mijn lieve moedertje is jarig! Cheersss!!’ schrijft Annemarie bij de foto op Instagram. Op Instagram stromen de felicitaties binnen. Zo schrijft iemand ‘Gefeliciteerd met je Mams’. Weer iemand anders schrijft ‘Wat een mooie moeder Gefeliciteerd Annemarie.’ 

Mooie looks

We kunnen wel zien van wie Annemarie haar looks heeft. Wat een mooie moeder heeft Annemarie!

Benieuwd naar de mooie moeder-dochter plaatjes? Je checkt ze hieronder:

Gezin Annemarie en Simon Keizer

Simon en Annemarie Keizer kunnen hun geluk niet op. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: een dochter Kiki en een zoontje Joa. Simon en Annemarie delen regelmatig de mooiste foto’s van hun prachtige gezin. De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi- zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer