100%NL Magazine Birgit Schuurman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Birgit Schuurman showt vol trots haar prachtige babybuik: de laatste loodjes!

Nog een paar weekjes en dan wordt Birgit Schuurman moeder van haar tweede zoon! Vol trots showt ze haar prachtige babybuik op Instagram.

Birgit Schuurman (44) kondigde in juni aan dat zij en haar vriend Sander samen een kindje verwachten. Een klein broertje voor haar oudere zoon Chico! De zwangere Birgit deelt geregeld foto’s van haar zwangerschap. Gisteren deelde ze een práchtige foto van haar babybuik op Instagram. Je ziet de foto hieronder:

https://www.instagram.com/p/CXgs2maMiv7/?utm_source=ig_web_copy_link

‘Nog een paar weekjes….Blij dat mijn “buikkie” is vereeuwigd’ schrijft Birgit onder de prachtige foto. Haar zus Katja reageert op de post met: ‘Wauw wat ben je mooi lieve zus…’ en haar vader reageert met: ‘Fantastisch, mijn prachtige, zwangere dochter!!’

Gezin van Birgit

Het wordt het eerste kindje voor het gelukkige stel samen. Uit een eerdere relatie heeft Birgit al een zoon Chico, die nu dus grote broer wordt! Haar eerste zoon Chico kreeg ze met haar ex Arne Toonen. De vader van haar tweede zoontje is Sander van Haarlem met wie ze ondertussen alweer langer dan twee jaar samen is.

Leeftijd

Pasgeleden reageerde Birgit op de kritiek van negatieve mensen die vinden dat ze te oud zou zijn om nog een kindje te krijgen. “En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!!!” schreef ze op haar Instagram.  Ook schrijft ze: ‘je bent zo oud als je je voelt. “You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing”. Gelijk heeft ze, ze is prachtig!

https://www.instagram.com/p/CQxrVlLDriZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Birgit Schuurman.

Delen

Meer over Birgit Schuurman

Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
Lees alle artikelen over Birgit Schuurman