100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dochters Jan Smit op kraamvisite bij Monique Smit

Het is alweer ruim een week geleden dat Monique beviel van een meisje. Fem en Emma, de dochters van Jan en Liza, kwamen ook even knuffelen met hun pasgeboren nichtje.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Nichtjes op bezoek

Het is alweer ruim een week geleden dat Monique beviel van een dochtertje, Lovi. De blonde zangeres zit al dagen op een roze wolk en vrienden en familie zijn net zo blij en enthousiast. Monique deelde deze dagen al wat foto’s en video’s, waarop te zien was dat vrienden en haar zus Lovi kwamen bewonderen, maar nu kwamen ook Lovi’s nichten Fem en Emma langs. De dochters van Jan en Liza zijn ook blij met de komst van hun kleine nichtje. Monique deelde een prachtige foto met Lovi, Fem en Emma in haar Instagramstory. Wat een geluk…

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit