100pmagazine_simon_annemarie
Zie ook:
Delen

ZIEN: Hier vierden Simon en Annemarie vakantie en zo zag het eruit

Simon en Annemarie zijn alweer terug van vakantie, maar zij zitten met het hoofd nog in de buitenlandse zon. Annemarie deelt een heerlijke reeks foto's.

Bestemming onbekend

Het is alweer wat dagen geleden dat Simon en Annemarie met hun kinderen op vakantie waren. Zo nu en dan plaatsten het stel een foto op Instagram, waarbij zij volop aan het genieten waren van elkaar. Zij maakten niet bekend waar zij hun vakantiegeluk vierden. Nu het gezin terug in Nederland is, plaatst Annemarie nog een reeks mooie foto’s, die stuk voor stuk geluk en rust uitstralen. Daarbij plaatst zij ook dat zij in Ibiza waren. Een eiland waar zij vaker zijn geweest en die dus ontzettend goed is bevallen. Wat een heerlijke foto’s deelt Annemarie..

Geluk

Veel van Annemarie’s volgers reageren enthousiast onder de foto’s. ‘jullie zijn zo mooi gezin en stel, veel geluk samen’, ‘Ah ziet er weer super uit!’ en ‘Wat een leuke foto’s, heerlijk genieten’, schrijven zij onder de foto’s. Ook blijven volgers bezorgd om Simon en Annemarie’s zoontje Joa, die na een paar maanden nog steeds geen oog dicht deed ‘s nachts. ‘Wat een fijne foto’s! Hoe gaat het nu met baby Joa?’, vraagt iemand zich af.

Huilen

Simon en Annemarie werden in december vorig jaar voor de tweede keer ouders van een zoontje Joa. Destijds lieten zij al weten dat de dagen lang zijn en de nachten kort, maar hier vonden zij na een tijdje nog geen balans in. Joa huilde zowat een hele nacht en was meer wakker dan hij sliep. Annemarie vroeg haar volgers meerdere keren om wat tips. Wij hopen dat het deze vakantie goed is gegaan en dat het hele gezin hun rust heeft gevonden in Ibiza.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Lees alle artikelen over Simon Keizer

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer