ZIEN: Jan Dulles openhartig over liefde voor Caroline en kinderen

ZIEN: Jan Dulles openhartig over liefde voor Caroline en kinderen

Zijn gezin noemt Jan de grootste liefde in zijn leven. “Mijn kinderen, omdat zij echt van mij zijn en die liefde onvoorwaardelijk is. En Caroline natuurlijk, want zij is de moeder van mijn kinderen en heeft mij heel erg veranderd."

Gezin Jan Dulles

Jan Dulles is al jaren samen met zijn vriendin Caroline Mol. Met hun kinderen Lina en James wonen zij samen op de mooie Volendamse dijk en zijn zij momenteel weer hartstikke gelukkig. In december 2020 kwam voor Jan en Caroline hun grootste nachtmerrie uit. Hun tweede kindje en tevens ook eerste dochter Donna overleed plotseling in Jan zijn armen. Het grote verdriet is na de komst van Lina gelukkig weer omgezet in liefde en nieuw geluk, want dochtertje Lina tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Al doet knappe James dat ook.

Grote liefdes

Aan Beau Monde vertelt zanger Jan Dulles over zijn vrouw Caroline, zijn gezin en andere grote liefdes. Zijn gezin noemt Jan de grootste liefde in zijn leven. “Mijn kinderen, omdat zij echt van mij zijn en die liefde onvoorwaardelijk is. En Caroline natuurlijk, want zij is de moeder van mijn kinderen en heeft mij heel erg veranderd. In het begin dacht iedereen in mijn omgeving: dat wordt niets tussen die twee, want Caroline is alles wat ik niet ben en andersom: ik ben rustig, praat weinig en zeg eigenlijk nooit wat ik ergens van vind, dat laat ik liever in het midden. Caroline is juist heel aanwezig en open, kletst de hele dag door, geeft eerder te veel dan te weinig informatie. Wat ervoor heeft gezorgd dat ik een beetje uit mijn schulp ben gekropen.”

Bron: BeauMonde, Beeld: Instagram Caroline Mol