100%NL Magazine Jutta Leerdam

ZIEN: Jutta Leerdam deelt sexy lift selfie in doorschijnende sporttop

Jutta is naast een enorm schaatstalent ook bloedmooi. Op Instagram verblijdt zij haar volgers met een sexy foto van zichzelf.

Schaatser

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. De afgelopen week vonden de NK allround en NK sprint plaats. Jutta Leerdam liet tijdens de NK sprint opnieuw zien dat zij de allerbeste is. Voor de derde keer wist ze het NK sprint te winnen. En Jutta won niet alleen, ze verbrak ook het baanrecord!

Jutta Leerdam

Ze is een prachtige verschijning op de schaatsbaan: Jutta Leerdam. De blondine met haar kenmerkende eyeliner kennen we allemaal als langebaanschaatsster. Jarenlang heeft zij een relatie gehad met schaatser Koen Verweij. Deze zomer maakten zij bekend uit elkaar te gaan. Sinds dat moment geeft Jutta weer wat meer bloot en poseert zij regelmatig in sexy kleding. Zij laat haar volgers’ harten steeds weer opnieuw op hol slaan en deze week was het weer raak.

Lift selfie

Vandaag plaatst Jutta een spiegelfoto in haar Instagram verhaal. Daarbij staat ze in een lift met haar sportoutfit aan. Wat ons opvalt, zijn de bizar sterke, gespierde benen van Jutta. Wat is het toch een onwijs knappe en afgetrainde vrouw. Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam