100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maan poseert in felgroen badpak tijdens zonsondergang

Maan beleeft samen met haar vriendinnen een geweldige vakantie in het zonnige Curaçao. Zij heeft het niet alleen leuk met deze meiden, ook haar nieuwe liefde Karel is er.

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Vorige week kwam Maan’s nieuwe album uit en om dit te vieren, is zij naar het zonnige Curaçao gevlogen.

Poseren

Maan poseert regelmatig in spraakmakende kleding. Zij betreedt het podium in stralende, gekleurde en vooral opvallende outfits, maar ook in het dagelijks leven draagt zij dit en dat maakt haar uniek. In Curaçao plaatst Maan nu een foto met haar vriendinnen op een boot, genomen tijdens zonsondergang. Met een drankje in de hand poseert Maan in een groen badpak en wauw, wat staat het haar goed. De vriendinnen hebben duidelijk een hele fijne tijd met elkaar. ‘Dit is leven’, schrijft een stralende Maan eronder.

Liefde

Niet alleen Maan’s vriendinnen genieten van deze heerlijke vakantie, ook haar grote liefde Karel Gerlach is hier. Op Instagram plaatst hij een reeks foto’s en op de vijfde foto is het stel wel heel intiem. Op de foto waar alleen twee voeten tegen elkaar te zien zijn, tagt Karel zijn liefje Maan. De zangeres liet vorige week weten dat zij beter in haar vel zit dan ooit en dat het tussen haar en Karel super goed gaat. ‘We zijn heel blij. Het is heel leuk. Het gaat heel goed om werk en privé samen te combineren’, zei Maan met een grote lach op het gezicht.

https://www.instagram.com/p/CkG4diTJKHv/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Maan de Steenwinkel.

Delen

Meer over Maan

ONHERKENBAAR: Maan overspoeld met reacties op nieuwe look
ONHERKENBAAR: Maan overspoeld met reacties op nieuwe look
Karel Gerlach openhartig over zijn relatie met Maan: 'Ze krijgt zoveel negativiteit over zich heen...'
Karel Gerlach openhartig over zijn relatie met Maan: ‘Ze krijgt zoveel negativiteit over zich heen…’
Lees alle artikelen over Maan