100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

ZIEN: Max Verstappen showt zijn dansskills

Max Verstappen blijkt naast racen ook een andere talent te hebben...

Max Verstappen

De autosport werd Max Verstappen met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Jos Verstappen, is een voormalig F1 coureur die niets liever wilde dan dat zijn kleine jongen in zijn voetsporen zou treden. En Jos had het bij het goede eind, want Max Verstappen bleek een natuurtalent te zijn op de racebaan!

Tweede wereldtitel

In december 2021 werd Max voor het eerst Formule 1 wereldkampioen en heel de wereld ging uit zijn dak. Een geweldige prestatie waar heel Nederland trots op was. Twee weken geleden kreeg Max de kans om zijn wereldtitel te verdedigen. Het werd een bizarre race. Want er viel ontzettend veel regen in Japan. Zó veel, dat de race voor een paar uur stil werd gelegd. Gelukkig werd de race vervolgd. Door een straf voor LeClerc tijdens de laatste ronde werd na de race pas bekend dat Max zijn tweede wereldtitel binnen had. Zelfs bij Max ontstond hierdoor verwarring of hij nu wel of niet gewonnen had. Dat zie je op deze video.

Dansmoves!

De kampioen vierde het feestje natuurlijk en liet zichzelf van zijn meest uitbundige kant zien. Op social media worden beelden gedeeld van het feestje. Hierop is te zien hoe Max helemaal losgaat. Veel mensen vinden het heel leuk om Max zo te zien. Zo schrijft er iemand: “Dit is echt een groot feest voor jou. Lekker van genieten, nogmaals gefeliciteerd”. Je ziet zijn dansmoves hieronder.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Twitter, Header Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Max Verstappen gaat voor nieuwe look met lange blonde lokken!
Max Verstappen gaat voor nieuwe look met lange blonde lokken!
SMELT: Max Verstappen deelt jeugdfoto met vader als jonge racer!
SMELT: Max Verstappen deelt jeugdfoto met vader als jonge racer!
Lees alle artikelen over Max Verstappen