ANP Foto, Robert ten Brink

ZIEN: Robert ten Brink gaat terug in de tijd met foto uit oude doos

De foto die Robert deelt, is genomen tijdens de eerste uitzending van All You Need Is Love en zo te zien is dat flink wat jaren geleden. Zo'n jong koppie nog.

Robert ten Brink

Robert ten Brink is bekend als Nederlands televisiepresentator. Oorspronkelijk was ten Brink acteur en was aangesloten bij theatergroep Splinter. De presentator is vooral bekend van het presenteren van Lingo, All You Need Is Love en het Jeugdjournaal. In 2015 was ten Brink de presentator van The Passion in Enschede. 

All You Need Is Love

Als we aan Robert ten Brink denken, denken we aan All You Need Is Love, Love Is In The Air en een doos vol zakdoekjes om je tranen weg te vegen. Al jaren is Robert het vaste gezicht van deze heerlijke programma’s en jaar na jaar scoort hij weer gigantische kijkcijfers. Robert ten Brink lijkt er niet ouder op te worden, maar op Instagram gaat de presentator vandaag terug in de tijd en daarop zijn de veranderingen door de jaren heen duidelijk te zien. De foto die hij plaatst, is genomen tijdens de eerste aflevering van All You Need Is Love en laat dat vandaag nou precies 30 jaar geleden zijn. ‘het begin van een fantastische tijd’, schrijft Robert onder de foto.

Bedankjes

Met het plaatsen van deze geweldige foto, ziet Robert de gelegenheid om er een bedankje onder te zetten. ‘Misschien een mooi moment om alle mensen te bedanken met wie ik sindsdien heb mogen werken. Want zoiets als dit kan alleen in stand blijven door de inzet van heel professionele, creatieve redacties, camera teams, montage wonders en mensen met fantastische ideeën. Maar 30 jaar geleden begon het dus met een klein kluppie: John , Patrick , Etiene en mijn eigen Roos. Hard gewerkt maar net zo hard gelachen en genoten!’, eindigt Robert zijn bericht. Wat een mooi gebaar van de presentator. Wij kijken nu alweer uit naar de kerstspecial van Love Is In The Air.

Bron: Instagram Robert ten Brink Beeld:ANP