100pmagazine_sarahvansoelen

FOTO: Sarah van Soelen geniet van babygeluk

Sarah van Soelen kan haar geluk niet op met pril babygeluk!

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft deze influencer er veel fans erbij gekregen de afgelopen tijd!

Regelmatig deelt Sarah de leukste foto’s via haar social media. Zo straalt ze keer op keer in een bijzondere outfit, maakt ze jaloersmakende tripjes én zien we haar natuurlijk genieten van het leven.

Afgelopen week deelde Sarah nog een hele bijzondere foto met daarop drie generaties. Samen met haar moeder en haar oma stond Sarah op de foto. Wat bijzonder dat dat zo kan!

Babygeluk

Sarah kan haar geluk niet op! Eind februari werd ze trotse tante van een prachtig neefje genaamd Novan James. Trotse tante Sarah deelde toen al te lieve foto’s en daarbij schreef ze: ‘Ik heb er een neefje bij. Is die zoet!’

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen