100%NL Magazine Sylvie meis
Zie ook:
Delen

ZIEN: Sylvie Meis dolgelukkig na ultiem kerstcadeau!

Sylvie Meis kan haar geluk niet op. Ze heeft het ultieme kerstcadeau ontvangen!

Sylvie Meis

Samen met haar ex-man Rafael van der Vaart heeft Sylvie Meis haar zoon Damián. Net als zijn vader is ook Damián een groot talent in de voetbalwereld. Sylvie woont samen met haar man in Duitsland, terwijl Damián voor zijn voetbalcarrière in Denemarken woont.

Nog maar eventjes is Damián samen met zijn vader en bonusmoeder Estavana in Denemarken, waar zij nu nog wonen. Maar niet meer voor lang, want Estavana laat Denemarken definitief achter zich omdat ze gaan handballen in Roemenië. Ondanks dat Estavana heel erg uitkijkt naar de aankomende periode heeft ze ook een traantje gelaten. ‘Ik heb wel een traantje gelaten, toen ik wegging. Het was wel even chaos en ik heb wel pijn in mijn buik gehad. Even die twee dagen, dat je dacht: oh pffff. Dat ik die kleine op bed legde en toen moest ik Damián gedag zeggen. Mij kon je oprapen.’

Ultiem kerstcadeau

Gelukkig zijn zowel Sylvie als Rafael inmiddels allebei alweer een paar jaar gelukkig met een ander. Samen proberen Sylvie en Rafael hun zoon Damián zo goed mogelijk op te voeden.

Op Instagram laat Sylvie Meis weten dat zij haar ultieme kerstcadeau al binnen heeft. Haar geliefde zoon Damián is namelijk thuis voor Kerst. Op Instagram deelt de diva een hartverwarmende foto.

Terwijl Sylvie in haar pyjama voor de kerstboom zit, pakt Damián de shine in zijn Oranje voetbalshirt. Wat een leuke foto van moeder en zoon!

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis