100%NL Magazine zoon Linda de Mol

Zoon Linda de Mol blaast 24 kaarsjes uit en deelt een foto met zijn moeder

Niet alleen het zoontje van Chantal Janzen is vandaag in de gloria, ook de zoon van Linda de Mol, Julian Vahle is vandaag jarig!

‘twenty four lets goooooooooo’, schrijft Julian bij een foto uit de oude doos met zijn moeder Linda. Op de foto zit Julian als baby op de nek van zijn moeder. Wat waren ze allebei nog jong! Linda is eigenlijk door de jaren heen weinig veranderd. Ze ziet er nog steeds geweldig uit. Julian daarentegen herkennen we 24 jaar later natuurlijk niet meer terug.

Muzikale carrière

Linda de Mol heeft met haar ex Sander Vahle twee kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Julian timmert met zijn 24 jaar jong al enorm aan de weg. Zijn grote passie is muziek en naast het uitbrengen van eigen nummers schrijft hij ook voor grote artiesten als Maan en Armin van Buuren. Hij is ook al een tijdje gelukkig met Chelsey Weimar een Nederlands model.

Noa Vahle

De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, luidde het jaar 2021 in met haar verjaardag. De blonde kopie van moeder Linda werd 31 december 21 jaar. Aan het begin van de coronatijd was ze nog volop aan het dansen met haar moeder uit verveling. Geweldig om te zien!

Bron: Instagram | Beeld: ANP