CUTE: Zoontje Airen en Taeke laat alle harten smelten!

CUTE: Zoontje Airen en Taeke laat alle harten smelten!

Het zoontje van Airen Mylen en Taeke Taekema wordt al een echt eigenwijs mannetje!

Airen en Taeke waren allebei deelnemers van Wie is de Mol in 2016 en kregen na het populaire programma een relatie. Airen von vond in eerste instantie Taeke maar een ‘arrogante vent’. Ze vertelde destijds aan Libelle: ‘k dacht aanvankelijk: wij passen niet bij elkaar. We lijken te veel op elkaar en dat gaat botsen. En we botsen soms ook, maar dat gebeurt weinig. We kunnen héél goed met elkaar praten. We gaan heel goed en fijn samen, hij steunt me enorm en ik vind het echt heel fijn om bij hem te zijn. Maakt niet uit wat we doen, alles is leuk en prettig. Als ik in zijn ogen kijk, bij hem lig of zit, dan hoef ik nergens anders te zijn. Dat is dan mijn favoriete plekje. Omdat hij er is.’

Inmiddels is hun liefde bezegeld met een prachtige zoon! De inmiddels 1-jarige Bodhi groeit als kool en lijkt op allebei zijn ouders! Airen en Taeke zijn dan ook apetrots op hun kleine spruit, en wij begrijpen helemaal waarom!

De kleine Bodhi heeft zelfs een eigen pagina waar regelmatig de leukste foto’s van de kleine man worden gepost! Hoe cute!

Bron en Beeld: Instagram