Frans Bauer 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Zware dag voor Frans Bauer: ‘Feest in de hemel’

Vandaag hoort een vrolijke, feestelijke dag te zijn bij de Bauers, maar dat is het helaas niet. De vader van Frans is namelijk jarig in de hemel.

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Feest in de hemel

4 september is altijd een feestelijke en vrolijke dag geweest bij de familie Bauer thuis, maar helaas is dat nu niet meer het geval. De vader van Frans is namelijk al een aantal jaren overleden, maar hij was op 4 september jarig. Vandaag staat Frans stil bij zijn verjaardag en hij deelt een prachtige foto. ‘Vandaag is het feest in de hemel. Mijn vader is jarig 79 jaar. Xxx’, schrijft hij. Volgers reageren massaal met hartjes en lovende reacties. ‘Een prachtige herinnering, Frans. Ik hoop dat dit je een mooie dag bezorgt terwijl je aan hem denkt’, reageert iemand. Wij wensen Frans heel veel sterkte op deze moeilijke dag.

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
Lees alle artikelen over Frans Bauer