100%NL Magazine Bitcoin
Delen

Déze bekende Nederlanders houden wel van cryptomunten

Maar al te vaak worden de namen en gezichten van bekende Nederlanders gebruikt voor nepnieuws. Je hebt deze valse en frauduleuze advertenties met BN'ers ongetwijfeld al voorbij zien komen op socialemediakanalen als Facebook en Twitter. Goedgelovige lezers denken dat een slimme robot hen rijk zal maken, maar ze krijgen te maken met een gewiekste internetcrimineel die hen geld afhandig maakt. Deze BN'ers hebben uiteraard niks met de cryptomarkt te maken, maar er zijn wel degelijk een aantal bekende Nederlanders die al heel vroeg in cryptomunten investeerden.

Boef

De rapper Boef kennen we natuurlijk van albums als Slaaptekort en Allemaal een Droom. Wat velen niet weten, is dat deze dromer ook een financieel expert is. De oprichter van The Millionaires Club, waarmee hij mensen helpt om geld te verdienen, geeft regelmatig lezingen en was een vroege aanhanger van cryptomunten. Hij besloot al heel snel dat bitcoin kopen een goed idee is. Eind augustus gaf hij een zeldzaam inzicht in zijn cryptoportefeuille. Hij bleek voor meer dan 713 duizend dollar aan bitcoins te bezitten.

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine sloeg voor zijn single Wejoow eerder al de handen ineen met Boef en blijkbaar kunnen de twee het echt goed met elkaar vinden. Tezamen bieden ze intussen zelfs ondernemersopleidingen aan. Zit jouw financieel plan wel goed in elkaar en is deze investering een goed idee? Vraag het vooral even aan Boef en Lil’ Kleine.

We weten niet of het op basis van het advies van Boef was, maar ook Lil’ Kleine investeerde al fors in cryptomunten. Hij liet zelfs weten dat hij de eerste rappende cryptomiljonair van Nederland wilde worden. Of dat gelukt is, is onduidelijk. De munt blijft namelijk volatiel en kende al heel wat ups en downs.

Ruud Feltkamp

De Nederlandse acteur Ruud Feltkamp werd bekend om zijn rol als Noud Alberts in Goede tijden, slechte tijden. Naast zijn acteerwerk is hij ook deejay en heeft hij met Cryptohopper een eigen bedrijf opgericht. Cryptohopper is een tradingplatform waarmee beleggers geautomatiseerd in cryptomunten kunnen investeren. Je kan er de meest uiteenlopende cryptomunten als bitcoin, ripple en cardano kopen. Volgens Ruud kwam het bedrijf, dat hij samen met zijn broer heeft opgericht, voort uit zijn verslaving voor digitale valuta.

Stefan de Vrij

Het is een publiek geheim dat Stefan de Vrij, de voetballer die momenteel bij Internazionale speelt, een fan is van cryptomunten. Op Twitter had hij lange tijd een profielfoto met laserogen. Binnen de Bitcoincommunity wil dit zeggen dat hij denkt dat 1 bitcoin op een dag 100.000 dollar waard zal zijn. Naast Stefan de Vrij verschenen onder meer Elon Musk en Anthony Scaramucci eerder al met soortgelijke laserogen. Het zette de schrijver Saifedean Ammous ertoe aan om Stefan de Vrij een gratis exemplaar van zijn boek De Bitcoin Standaard te geven. Met een beetje hulp van Stefan kregen onder meer Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Ryan Babel ook een gratis exemplaar. Zo hebben ze toch iets om te lezen als ze eens op de bank zitten of een EK overslaan.

Delen