100%NL Magazine Voetbal Vandaag
Delen

Voetbal Vandaag brengt live scores vanuit een betting perspectief

Kennen jullie de voetbalsite Voetbal Vandaag al?

Voetbal Vandaag

Nederland is een voetbalsite rijker en dat is er niet zo maar even één, voetbal vandaag Nederland brengt voetballiefhebbers het voetbal van vandaag. Met een scorings app een voetbal tv gids waar je alle voetbal gerelateerde programma’s kunt zien, achtergronden en voetbalnieuws, is het vanaf de lancering gelijk de meest complete voetbalwebsite van Nederland.

Alle grote Europese competities van Europa komen aan bod en daarbij worden de Nederlandse competities niet overgeslagen. Van de Keuken Kampioen Divisie, via de Jupiler Pro League naar La Liga en zelfs de MLS. Voetballiefhebbers likken hun vingers af bij de informatie op deze overzichtelijke en uitgebreide voetbalsite. De website is ontworpen met het gebruiksgemak van de bezoeker als prioriteit. Je kunt wel de meest uitgebreide voetbalwebsite van Nederland zijn, de informatie moet ook goed bereikbaar zijn.

Alle overzichten worden per competitie ingedeeld. Zo zul je nooit een mix vinden tussen Duitse en Engelse wedstrijden. Bij een competitieoverzicht kun je op een club klikken om zo op de betreffende clubpagina te komen. Daar vind je uitgebreide statistieken van de ploeg in de competitie, maar ook club historie, recente uitslagen en het aankomende programma. Bovendien zie je bovenaan die pagina altijd de eerstvolgende wedstrijd, met de mogelijkheid om de uitkomst van die wedstrijd te voorspellen.

Het visitekaartje van deze vernieuwde voetbalsite zijn de livescores. Deze zijn namelijk echt live. Binnen een seconde wordt de livescore van alle voetbalwedstrijden op deze site bijgewerkt. Waar andere voetbalsites en zelfs bookmakers soms meer dan een minuut nodig hebben om voetbal tussenstanden aan te passen, gebeurt dit op deze website dus gelijk. Of het nu El Clasico betreft of Helmond Sport tegen TOP Oss, binnen een seconde is de livescore bijgewerkt.

Unieke bot die voetbalwedstrijden voorspelt

Om als voetbalsite bezoekers te trekken, heb je iets unieks nodig. De livescores zijn al revolutionair, maar de bot die voetbalwedstrijden voorspelt is uniek in Nederland. Elke week doet een bot dat met machine learning en artificial intelligence wordt aangestuurd, ruim 150 voorspellingen. Dat zijn wedstrijden uit alle competities in Europa. Behalve een voorspelling wie de wedstrijd wint, zie je bovendien de beste quotering voor als je op die wedstrijd wilt wedden. Daarbij zie je ook gelijk welke bookmaker deze quotering aanbiedt en kun je via een link direct bij die partij inzetten.

Nu kan iedereen wel een wedstrijd voorspellen, maar correct voetbalwedstrijden voorspellen is een stuk lastiger. De bot die Voetbal Vandaag in samenwerking met Sportmonks heeft ontwikkeld voorspelt 80% van de wedstrijden correct. Acht op de tien wedstrijden zijn dus juist. Daarbij wordt de bot door de gebruikte technologieën steeds slimmer en kan dit percentage alleen nog maar oplopen.

Het algoritme waar de voetbal voorspellingen bot mee werkt, houdt rekening met blessures, de laatste resultaten van beide teams, winst percentages, motivatie en zelfs het weer en ondergrond. Dat is slechts een greep uit de honderden statistieken die voor elke voorspelling geraadpleegd worden.

Voor de bezoekers die ook graag willen wedden op voetbal, is er een volledige wedgids opgesteld. Met wedtips en bookmaker reviews heeft voetbalwedden geen enkel geheim meer.

 

Zoals je kunt zien, heeft Voetbal Vandaag voor elke type voetbalfanaat wel iets unieks te bieden. Daarmee zijn ze dan ook hard op weg om hun doelstellingen na te streven en een begrip in Nederland te worden.

Delen