Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature! Wil jij ook werken op de online redactie van het leukste blad van Nederland? Wij zijn bij 100%NL Magazine op zoek naar een fulltime online duizendpoot! Weet jij als content manager onze doelgroep te bereiken? Lees dan vooral verder!

Welke leuke dingen ga je doen?

Jij hebt de verantwoordelijkheid voor alle online activiteiten van 100%NL Magazine. Dit houdt in dat je eindverantwoordelijk bent voor zowel de lange termijn strategie als voor de selectie van en het schrijven van dagelijkse content voor 100pm.nl, zowel commercieel als redactioneel. Je zorgt voor de planning en bedenkt op basis van de beschikbare data online acties die passen bij het merk 100%NL Magazine. Daarnaast:

– Ben je creatief en weet je je ideeën goed om te zetten in originele ideeën voor leuke en spraakmakende content
– Is het schrijven van SEO teksten jouw tweede natuur
– Analyseer je alle beschikbare data en zet deze kennis in voor de optimalisatie van de website
– Ben je niet bang om keuzes te maken en raak je niet in paniek van veranderingen en last-minute acties en initiatieven.

Wie zijn wij?

100%NL Magazine is onderdeel van het 100% Media & Partner Netwerk. Een middelgroot bedrijf (ca. 15 mensen) met creatieve en vrolijke mensen. Wij zijn uitgeverij van 100%NL Magazine en maken o.a. ook sponsored magazines voor bedrijven als Transavia, Keuken Kampioen en Hoogvliet. De online en social kanalen van 100%NL Magazine zijn de afgelopen jaren snel gegroeid en momenteel bereiken we ca. 2.5 miljoen bezoekers per maand met onze website. Binnenkort lanceren we ook onze splinternieuwe eigen webshop die volledig wordt geïntegreerd binnen onze online kanalen. Onze volgers op social media zijn zeer betrokken en vrijwel altijd positief. Naast de communicatie met onze lezers onderhouden wij ook een zeer warm en nauw contact met onze partners en adverteerders en het online team speelt ook een belangrijke rol in de advisering over en uitvoering van diensten voor deze partners. De wensen van onze partners staan altijd centraal en onze diensten en activiteiten worden hier in hoge mate op toegespitst. Onze partners zijn ook verenigd in een businessclub waarvoor wij regelmatig feesten, bijeenkomsten en events organiseren. Het bedrijf bestaat 12 jaar en is zeer stabiel. Gelegen op loopafstand van de Volendammer dijk, kun je iedere dag even uitwaaien met uitzicht op het IJsselmeer. Wie wil dat nou niet?

Wat vragen wij van je?
  • Een relevante HBO/WO opleiding
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van creëren van spraakmakende online content en/of strategie
  • Minimaal twee jaar ervaring als coördinator of redacteur bij een online platform.
  • Je hebt ervaring met SEO, SEA en Linkbuilding
  • Ervaring met CMS en fotobewerkingsprogramma’s als Photoshop en InDesign
  • Een ‘online persoonlijkheid’ en je hebt affiniteit met social media
  • Je bent pro-actief, flexibel en hebt een werkmentaliteit die niet van 9 tot 5 is
  • Punctualiteit en organiserend vermogen
  • Creativiteit en een scherpe pen
  • Gedrevenheid, houden van brainstormen en creatief meedenken
Wat bieden wij je?

Een afwisselende en leerzame werkplek binnen een super enthousiast team, op maar 20 minuten afstand van Amsterdam. Een creatieve én commerciële baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs, waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken. Een gezellige werksfeer en veel vrijheid in je werk. Daarnaast een bovengemiddeld salaris met doorgroeimogelijkheden en veel leuke extra’s.

Heb je interesse

Is deze baan precies wat je zoekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected] en wie weet werk jij straks bij het leukste blad van Nederland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.