100%NL Magazine werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature! Wil jij ook werken op de online redactie van het leukste blad van Nederland? Wij zijn bij 100%NL Magazine op zoek naar een fulltime Online Medewerker! Weet jij als geen ander onze doelgroep te bereiken? Lees dan vooral verder!

Welke leuke dingen ga je doen?

Je gaat deel uit maken van de online redactie en je bezighouden met allerlei vormen van online communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak én invulling van de uitingen. Van het schrijven van nieuwsberichten en bewerken van videomateriaal tot het onderhouden van social media en het analyseren van campagnes. Daarnaast zorg je ervoor dat onze uitstraling past bij onze doelgroep.

Wie zijn wij?

100%NL Magazine is onderdeel van het 100% Media & Partner Netwerk. Een middelgroot bedrijf (ca. 15 mensen) met creatieve en vrolijke mensen. Wij zijn uitgeverij van 100%NL Magazine en maken o.a. ook sponsored magazines voor bedrijven als Transavia, Keuken Kampioen en Hoogvliet. De online en social kanalen van 100%NL Magazine zijn de afgelopen jaren snel gegroeid en momenteel bereiken we ca. 2,8 miljoen bezoekers per maand met onze website. Daarnaast hebben we ook onze splinternieuwe eigen webshop die volledig is geïntegreerd binnen onze online kanalen.

Onze volgers op social media zijn zeer betrokken en vrijwel altijd positief. Naast de communicatie met onze lezers onderhouden wij ook een zeer warm en nauw contact met onze partners en adverteerders en het online team speelt ook een belangrijke rol in de advisering over en uitvoering van diensten voor deze partners. De wensen van onze partners staan altijd centraal en onze diensten en activiteiten worden hier in hoge mate op toegespitst. Onze partners zijn ook verenigd in een businessclub waarvoor wij regelmatig feesten, bijeenkomsten en events organiseren. Het bedrijf bestaat 13 jaar en is zeer stabiel. Gelegen op loopafstand van de Volendammer dijk, kun je iedere dag even uitwaaien met uitzicht op het IJsselmeer. Wie wil dat nou niet?

Wat vragen wij van je?
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je kunt goed omgaan met deadlines;
  • Je kunt de huisstijl verwerken binnen de creatieve content;
  • Je bent stressbestendig en kan snel schakelen;
  • Je hebt kennis van Photoshop;
  • Je hebt kennis van WordPress (pré), Instagram, Facebook en TikTok;
  • Je hebt een gezellige persoonlijkheid en houdt van patat;
Wat bieden wij je?

Een afwisselende en leerzame baan binnen een super enthousiast team van een gevestigd bedrijf met een jonge geest in Volendam (op maar 20 minuten afstand van Amsterdam). Een creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken. Een gezellige werksfeer met een reëel salaris en veel vrijheid in je werk.

Heb je interesse

Is deze baan precies wat je zoekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected] en wie weet werk jij straks bij het leukste blad van Nederland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.