GESLOTEN: 100 jaar Maja: Win een Maja pakket!

GESLOTEN: 100 jaar Maja: Win een Maja pakket!

Deze winactie is gesloten.

De geur van Maja zeep. Wie kent het niet? Waarschijnlijk herkent iedereen de heerlijke bloemige zeep met accenten van onder andere roos, jasmijn, mandarijn en geranium. En dat is niet gek, want Maja bestaat al 100 jaar!

In Nederland wordt de geur vaak geassocieerd met wat oudere dames. Maar eigenlijk is niets minder waar! Maja staat namelijk voor elegantie, volwassenheid, sensualiteit en romantiek. Echt iets voor de vrouw van nu! Deze waarden zijn gebaseerd op de dame die je nog altijd op elke Maja verpakking ziet staan. Dit is danseres Carmen Tórtola Valencia.

Carmen was in haar leven omgeven door mysterie en sensualiteit. Haar specialisatie waren Oriëntaalse dansen en dit kon zij als geen ander. Ze had lange, sierlijke armen die ze perfect wist te gebruiken in haar dansen. Carmen werd erg beroemd en leefde in luxe, maar had bepaald geen makkelijk leven. In die tijd (meer dan 100 jaar geleden) werd er namelijk gesteld dat dames trouwden, thuisbleven en onderdanig waren. Danseres Carmen deed het tegenovergestelde en werd daardoor gezien als bedreiging voor de Spaanse maatschappij. Hiermee was zij een echte feministe.

Voor de makers van Maja was dit juist de reden om haar het gezicht van het merk te maken; zij straalde de waarden elegantie, volwassenheid, sensualiteit en romantiek als geen ander uit.

Naast dit prachtige verhaal en de heerlijke geur heeft Maja nog iets bijzonders. Je huid wordt er namelijk super zacht van. Dit komt door de unieke samenstelling van ingrediënten, waaronder traditionele Spaanse olijfolie.

Wil jij de zachtheid en geur van Maja zelf ervaren? Beantwoord dan onderstaande vraag en maak kans op een heerlijk Maja pakket!