100%NL Magazine Remia winactie
Delen

WINACTIE GESLOTEN: de unieke Black Jack Smokey BBQ Sauce kerstbal van Remia!

Alle foodies opgelet! Remia komt met een exclusieve Black Jack Smokey BBQ Sauce kerstbal en jij maakt nu kans om deze te winnen!

De Black Jack Smokey BBQ Sauce kerstbal

De kerstperiode is aangebroken, en dit jaar brengt Remia een unieke draai aan de feestelijke decoraties met een exclusieve Black Jack Smokey BBQ Sauce kerstbal! Deze bijzondere kerstbal is een echte blikvanger en een musthave voor elke foodie die zijn kerstboom een originele en smaakvolle touch wil geven.

Kerstbomen krijgen steeds vaker een persoonlijke en unieke uitstraling, waarbij traditionele ballen plaats maken voor ornamenten met een speciale betekenis of die een vleugje humor toevoegen. Remia’s Black Jack Smokey BBQ Sauce kerstbal past perfect in deze trend! Het is niet alleen een ode aan de geliefde saus, maar ook een knipoog naar de barbecue-liefhebbers die zelfs in het najaar de BBQ-vibes levend willen houden.

Of je nu een echte BBQ-fan bent, een foodie, of gewoon iemand die van een vrolijke en unieke kerstboom houdt; deze kerstbal is de perfecte aanvulling op je kerstdecoratie!

WIN!

In samenwerking met Remia mogen wij 10 van deze unieke kerstballen weggeven! Wil je ook kans maken op deze eyecatcher? Doe dan snel mee via de winactie op onze Instagrampagina!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Remia

Delen