100%NL Magazine Boekenvoordeel
Delen

GESLOTEN: Één van de vijf pakketten met een boek en een knuffel voor jouw kleintje!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op één van deze geweldige pakketten met een boek en een knuffel? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

BoekenVoordeel

Als je denkt aan boeken, hobbyartikelen, kaarten, agenda’s en heel veel speelgoed denk je natuurlijk aan BoekenVoordeel! Met maar liefst 100 winkels in Nederland en in België is het de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken.

Win een boek en een knuffel

Het Familie Festival is van start gegaan bij BoekenVoordeel! Tijdens het Familie Festival profiteer je iedere week van nieuwe en onweerstaanbare aanbiedingen. Als het nu gaat om kinderboekenspellenlegpuzzelsfilms  of knutselspullen; tijdens het Familie Festival is er voordeel voor het hele gezin!

Bij het Familie Festival horen natuurlijk ook te gekke winacties. Één van die winacties is het winnen van een geweldig pakket, bestaande uit een knuffel en een boek. Je hebt de keuze uit Peppa, Bumba, Giraffe, Konijn of Beertje Paddington. Welke van deze vijf heeft de voorkeur van jouw kleintje? 😉

Schrijf je in!

Wil jij kans maken op één van deze geweldige pakketten? Schrijf je dan snel in voor de kindernieuwsbrief en doe automatisch mee!

Ik schrijf me in!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Boekenvoordeel

Delen