100%NL Magazine Keurslager
Delen

GESLOTEN: 10x een cadeaukaart van de Keurslager t.w.v. €25

Deze winactie is gesloten.Het wordt de aankomende dagen weer heerlijk weer! Tijd voor een zonovergoten moment in je tuin, met een drankje én een BBQ!

Een lang weekend met goed weer is een uitstekende gelegenheid om de bbq aan te steken. Voor het lekkerste barbecuevlees ben je bij de Keurslager aan het juiste adres. Of je nu gaat voor de klassiekers als hamburgers, spiezen of worstjes of kiest voor een groot stuk vlees, de Keurslager heeft het allemaal en kan je daarnaast ook adviseren over de juiste bereiding.

Bijvoorbeeld over procureur; een groot stuk vlees waar slagers de  hals- of schouderkarbonade uithalen, een bekender product dan de procureur zelf. Uit één stuk procureur gaan wel 12 tot 14 stukken karbonade. De procureur is mals, donkerroze, doorregen met vet en naast pulled pork geschikt voor een rollade of braadstuk. Leg het dan in zijn geheel op de BBQ, trek er wel de hele dag voor uit i.v.m. de bereidingstijd van 9 tot 12 uur. Wie niet de juiste barbecue of de tijd heeft, kan bij veel Keurslagers ook een voorgegaarde en licht gepekelde procureur bestellen.

In samenwerking met de Keurslager mogen wij 10 cadeaukaarten weggeven ter waarde van €25! Vul onderstaande prijsvraag in en doe mee met deze leuke actie!

100%NL Magazine Keurslager

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Keurslager

Delen