GESLOTEN: kaartjes voor ‘Casper en Emma: Op jacht naar de schat’!

GESLOTEN: kaartjes voor ‘Casper en Emma: Op jacht naar de schat’!

Deze winactie is gesloten.

Je favoriete vriendjes Casper en Emma zijn terug voor een nieuw bioscoopavontuur! Dit voorjaar reizen de kinderen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin. De vriendjes zijn nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit, waarna ze een bijzonder avontuur beleven.

Is jouw kindje ook zo’n fan van Casper en Emma? Vanaf 29 mei is de film te zien in alle Nederlandse bioscopen. Als fan kun je nu kans maken op 6 kaartjes voor de nieuwe film ‘Casper en Emma: Op jacht naar de schat’ én een rondleiding in het Katwijks Museum.

Een rondleiding in het Katwijks Museum, waarvan de geschiedenis begint in 1806 met de komst van een 7-jarige weesjongen in Katwijk en………natuurlijk een bezoek aan de op één na oudste vuurtoren van Nederland: De Vuurbaak in Katwijk aan Zee waarvan de geschiedenis helemaal terug gaat naar de 16e eeuw. Een schat aan mooie, spannende en interessante verhalen is verbonden aan deze twee historische gebouwen van Katwijk.

Maak nu kans!

Wil jij kans maken op een heerlijk cultureel uitje naar het Katwijks Museum en natuurlijk naar de film met 6 personen? Doe dan snel mee!