100%NL Magazine Europarcs
Delen

GESLOTEN: een midweek of weekendje weg voor 6 personen bij EuroParcs!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij tijdens de december feestmaand overnachten bij EuroParcs? Dan is dit je kans! Maak kans op een midweek of weekend weg bij EuroParcs voor 6 personen.

EuroParcs

Als je op zoek bent naar het allermooiste vakantiepark van Nederland dan kom je al snel uit bij EuroParcs. Op verschillende locaties door het hele land vind je de vakantieparken van EuroParcs. Van bungalow tot boomhut en van midden in de bossen tot aan het strand; er is voor ieder wat wils!

Zelfs voor de echte vakantiegangers onder ons die Nederland achter zich laten is er een EuroParcs, want je vindt de vakantieparken ook in België, Oostenrijk, Duitsland en Luxemburg! Welk vakantiepark van EuroParcs breng jij binnenkort een bezoekje? 😉

December Feestmaand

December staat weer voor de deur en die maand kenmerkt zich natuurlijk door de feestdagen, samenzijn en heel veel genieten. Het is December Feestmaand bij EuroParcs! En om dat feest samen met jou te vieren ontvang je tijdens de December Feestmaand 20% korting op je verblijf!

Verblijf in een sfeervol vakantiehuis met je liefste familie en vrienden. Vier Sinterklaas en pakjesavond voor de haard of ga tijdens de kerstdagen gezellig gourmetten. Het hele vakantiepark is feestelijk versierd en hangt vol met fonkelende lichtjes en de mooiste kerstversiering.

Heb je huisdieren? Ook dat is geen probleem! Je neemt ze met een gerust hart mee naar EuroParcs om te genieten van een knalvrije jaarwisseling. Ideaal toch?

WIN!

Wil jij kans maken op een geweldig verblijf voor maximaal 6 personen in één van de vakantieparken van EuroParcs in Nederland tijdens de December Feestmaand? Doe dan snel mee!

Wat moet je doen om kans te maken? Volg EuroParcs & 100%NL Magazine op Instagram en laat ons weten met wie je naar EuroParcs wilt. Succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Europarcs

Delen