GESLOTEN: Evita verovert Nederland opnieuw! + win 2 kaarten!

GESLOTEN: Evita verovert Nederland opnieuw! + win 2 kaarten!

Deze winactie is gesloten.

In ons 100%NL Magazine november/december-editie hebben wij een interview met actrice en zangeres Brigitte Heitzer. Zij won in 2007 het tv-programma 'Op Zoek naar Evita' en vertolkte daarna anderhalf jaar de titelrol van Evita. Nu, 11 jaar later, schittert zij opnieuw in de musical Evita! En wij mogen 3x 2 kaartjes weggeven!

Is het anders om de rol nu weer te spelen?

“We hebben dezelfde vertaling, dus er is veel blijven hangen. Ook qua zang blijft het hetzelfde. Wat wel totaal anders is, zijn de cast en de decors. Het is een compleet nieuwe versie. Ik ben benieuwd wat deze groep mensen wil en kan met Evita.”

Ben je nu zekerder van jezelf?

“Ik heb meer ervaring en ben wat ouder en rustiger. Ik ben nog altijd ambitieus, maar weet beter wat ik wel en niet kan. Tien jaar geleden ging ik over alle grenzen heen omdat ik dacht dat ik alles moest doen.”

Waarom is deze vrouw eigenlijk zo speciaal?

“Zij heeft tomeloze ambitie en energie, als je ziet wat zij teweeg heeft gebracht in de 33 jaar dat ze geleefd heeft. Hoe ze mensen tegen elkaar uitspeelde en hoe ze met de juiste personen in aanraking is gekomen. Haar leven was zo bizar. Vaak vraag ik me af waarom ze deed wat ze deed. Samen met haar man, Kolonel Péron, had ze de radio en televisie in haar macht. Evita was overal in Argentinië te horen, daarnaast bleef ze altijd opkomen voor de arme bevolking. Ik geloof wel dat ze voor haar volk gestreden heeft. Een vrouw met dubieuze beweegredenen.”

Lees het hele interview met Brigitte Heitzer in de nieuwe november-december editie van 100%NL Magazine!  

Win!

Wil jij kaartjes winnen voor Evita? Beantwoord dan de onderstaande vraag. De winnaars mogen hun voorkeur opgeven voor welke voorstelling ze willen zien en in welke stad, onder voorbehoud.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Royal Promotions