100%NL Magazine Mens erger je niet

GESLOTEN: het ultieme familiespel Mens Erger Je Niet!

Deze winactie is gesloten.

Januari is vaak een maand waarin we weinig op de planning hebben en eigenlijk alweer verlangen naar de lente. Daarom is het goed om af en toe even de deur uit te gaan en iets leuks te ondernemen! Laat er nu nét iets superleuks op de planning staan in Januari! In de laatste week van Januari vindt namelijk weer het NK Mens Erger Je Niet! plaats in Emmeloord en iedereen is van harte welkom!

Zaterdag 25 januari zullen ruim 250 deelnemers het tegen elkaar opnemen voor de titel Nederlands Kampioen Mens Erger Je Niet! Zowel ervaren ‘Mens Erger Je Nieters’ als jonge spelers zullen deelnemen aan het kampioenschap. Iedereen die zelfstandig het spel kan spelen is welkom om mee te spelen en een gooi naar de titel te doen!

Het familiespel werd in 1934 werd Mens Erger Je Niet! voor het eerst uitgebracht door Koninklijke Jumbo in Nederland. Sindsdien zijn er al verschillende versies verschenen en spelen mensen het nog steeds al te graag. Lijkt het jou helemaal te gek om zelf óf gewoon met de hele familie of vriendengroep mee te doen aan het NK? Dan kun je je vooraf inschrijven via [email protected] of op de dag zelf in Emmeloord. Lukt het jou om met een slimme tactiek of goed geluk de kampioenstitel te pakken?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Media Tornado.