GESLOTEN: de feel good film F*CK DE LIEFDE op DVD!

GESLOTEN: de feel good film F*CK DE LIEFDE op DVD!

Deze winactie is gesloten.

Heb jij nog geen plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Verras je lief dan met een heerlijk filmavondje! In het teken van Valentijnsdag mogen wij een aantal keer F*CK DE LIEFDE op DVD weggeven. En jij kunt kans maken op een exemplaar!

Binnen een week kreeg F*CK DE LIEFDE al de gouden film status en zagen meer dan 347.000 mensen de film in de bioscoop. In F*CK DE LIEFDE komen drie uitzinnige liefdesverhalen samen.

Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

Vanaf 14 februari is F*CK DE LIEFDE On Demand en op DVD verkrijgbaar, maar jij kunt nu al kans maken op een exemplaar! Doe nu mee met deze leuke winactie door ons hieronder te laten weten wat jouw ultieme relaxavondje is en maak kans!