100%NL Magazine Hitster Summer Party
Delen

WIN: Het favoriete muziekspel van Nederland in zomer thema: Hitster Summer

Ben jij net als ons ook helemaal gek van het spel Hitster? Je maakt nu kans op de nieuwste versie: Hitster Summer Party!

Hitster Summer Party, het zomerse muziekspel van Nederland

Duik volledig in de zomerse sfeer met de nieuwste Hitster Summer Party! Alle zomerhits van de afgelopen decennia komen samen in deze nieuwe editie van Hitster. Geniet van de muziek terwijl je deze op jouw tijdlijn plaatst. De eerste speler die met succes 10 nummers chronologisch plaatst, wordt gekroond tot HITSTER. Deze editie kan als zelfstandig spel worden gebruikt of worden gecombineerd met een van de andere Hitster-edities.

Na de Original en Guilty Pleasures versie is het nu tijd voor dé zomerhits. Wil jij het spel nog wat lastiger maken? Je kan alle kaartjes ook door elkaar gebruiken! Speel het spel in een groep of gewoon lekker met z’n tweeën. Je neemt het doosje zo overal mee naar toe, dus waar speel jij Hitster binnenkort?

Zo speel je Hitster:

Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn. Draai de muziekkaart om. Heb je het jaartal goed geraden? Dan hou je de muziekkaart om je tijdlijn verder mee uit te bouwen. Tip: Door de Hitster-tokens aan de mix toe te voegen, creëer je een nog spannender spel.

Speel mee en maak kans!

Wij zijn benieuwd, waarom wil jij dit zomerse muziekspel winnen? Laat het ons weten en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Delen