100%NL Magazine Mama Deli
Delen

GESLOTEN: een overheerlijk ijsjespakket van Mama Deli!

Deze winactie is gesloten.

Het lekkere weer komt eraan! Maak nu bij ons kans op een overheerlijk ijsjespakket van Mama Deli!

Mama Deli

Mama Deli werd in januari 2021 gelanceerd en is vanaf moment één een groot succes. Jonge ouders kunnen inmiddels niet meer zonder de producten van Mama Deli. De vriesverse en verantwoorde maaltijden, havermoutjes en tussendoortjes voor kinderen tot 2 jaar zijn inmiddels te koop bij heel veel supermarkten en ook via de webshop van Mama Deli.

Een ijsjesbox

Met het lekkere weer in aantocht is een ijskoud en lekker ijsje in de vriezer geen overbodige luxe. Dus hebben we goed nieuws voor je! Mama Deli heeft vorige week in samenwerking met Woezel & Pip verantwoorde en echt lekkere ijsjes gelanceerd van 100% groente en fruit!

Laat je kleintje genieten van de Woezel & Pip groente- en fruitijsjes zonder toegevoegde suikers. De ijsjes zijn verkrijgbaar in 3 smaken: Pompoen & Mango, Rode biet & Aardbei en Wortel & Peer. Smullen maar!

En niet alleen de kleintjes worden heel erg vrolijk van dit perfecte tussendoortje, ook de papa’s en mama’s worden hier blij van! Waarom? De ijsjes bevatten al het goede van groente en fruit en hebben niet meer dan 20 kcals. Ook hebben ze een Nutri-Score A. Ideaal toch?

WIN!

Wil jij kans maken op een overheerlijk ijsjespakket van Mama Deli? Dat kan! Laat via onderstaand formulier weten waarom jij de winnaar moet zijn en wie weet win jij binnenkort wel het ijsjespakket met daarin 15 overheerlijke ijsjes!

Delen