100%NL Magazine Henk Schiffmacher

GESLOTEN: Maak kans op gratis tatoeage van tattoo-koning Schiffmacher!

Deze winactie is gesloten.

De beroemdste tatoëerder van Nederland zit alweer 40 jaar in het vak en dat moet gevierd worden!

Henk Schiffmacher, een begrip in Nederland. Zijn eerste tattoo shop opende hij in 1979, alweer 40 jaar geleden. Maar niet alleen in Nederland is Schiffmacher een fenomeen, ook internationaal is hij bekend. ‘Hanky Panky’ is één van de belangrijkste grootheden in tattoo land. Omdat Henk Schiffmacher 40 jaar in het vak zit eert De Koninklijke Nederlandse Munt dit met een eigen munt! Deze munt en de coincard verpakking heeft Henk zelf ontworpen. Een mix van kunst en tattoo waarin ook zijn welbekende ‘skull’ in is verwerkt. Vandaag kreeg hij een uniek verguld exemplaar in zijn eigen tattoo shop in Amsterdam.

‘Ik ben een groot verzamelaar van spullen die te maken hebben met tatoeages en diens geschiedenis. De liefde voor verzamelen is met de paplepel ingegoten; mijn moeder was een muntenverzamelaar. Zij zou heel trots op mij zijn geweest als ze zou horen dat haar eigen zoon een munt krijgt! Ik ben heel blij dat De Koninklijke Nederlandse Munt dit mogelijk maakt’, aldus Henk Schiffmacher.

100%NL Magazine Schiffmacher

Kans maken op gratis ‘skull’ tatoeage!

In totaal zijn er 4.040 coincards gemaakt, een echte must-have voor alle fans en tattoo liefhebbers! Om het extra feestelijk te maken krijgen de eerste 20 fans met een Schiffmacher munt, op vrijdag 7 juni een gratis skull tattoo! Dit zal gebeuren in zijn tattoo shop in Amsterdam. Wij geven een munt, en daarmee kans op een gratis tatoeage, weg!

100%NL Magazine Schiffmacher

Beeld: Instagram