100%NL Magazine EP

GESLOTEN: Kraak de kluis en win een compleet elektronica-pakket t.w.v. €5995!

Deze winactie is gesloten.

Heb jij soms moeite om te kiezen welk apparaat het best bij jouw thuissituatie past? Dan ben je bij EP: bij het juiste adres! Bij EP: maakt service al vijftig jaar het verschil, en daarom wordt dat nu gevierd met leuke prijzen!

Van ultra dunne, grote televisiebeeldschermen met haarscherpe details tot wasmachines die automatisch de juiste hoeveelheden doseert en je een appje stuurt wanneer het programma klaar is. De apparaten kunnen bijna alles! Ze hoeven zich alleen nog maar te leren zichzelf te installeren, maar misschien gaat dat net nog even te ver. Daarom heb je de beste installateurs nodig die net even dat ene stapje verder gaan dan de rest.

En vanuit dit hele assortiment bij EP: kun jij nu nog de gehele maand december kans maken op een compleet elektronica-pakket ter waarde van €5995! Het elektronica pakket bestaat uit o.a. een TV, audioset, wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser en stofzuiger. Dat is een geheel nieuw huishouden!

Hoe doe je mee?

Bij elke aankoop in een van de winkels of webshop van EP: ontvang je een unieke actiecode. Hoe meer unieke actiecodes je registreert, hoe meer kans je maakt! En in de tweede ronde kun je t/m februari 2019 je gehele aankoopbedrag terug winnen! Kijk voor meer informatie op www.ep.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EP: