100%NL Magazine krokettendag

GESLOTEN: Win een 10-strippenkaart van de FEBO!

Deze winactie is gesloten.

Het is vandaag Nationale Krokettendag!

Vandaag staat de hele dag in het teken van de Hollandse snack: de kroket! En als we in Nederland ergens gek op zijn, dan zijn het wel kroketten! Wist jij dat een Nederlander ieder jaar gemiddeld 25 kroketten eet? In totaal zijn dat 300 miljoen kroketten per jaar! WOW!

Met krokant banket van romige ragout, gemaakt van verse bouillon en Nederlands rundvlees zijn de kroketten van de FEBO de allerlekkerste van heel Nederland! FEBO maakt dagelijks haar kroketten vers en vriest nooit haar kroketten in!

In samenwerking met FEBO mogen wij 10 mensen heel erg blij gaan maken! Want jij kan nu kans maken op een 10-rittenkaart van de FEBO. 10x een overheerlijke kroket! Wie wil dit nu niet?

(Let op! De winnaar van de 10-rittenkaart kan deze inzetten bij één FEBO-vestiging naar keuze)

NIEUW!

FEBO heeft een nieuwe kroket in haar assortiment! De kipkroket! De kipkroket is een heerlijke kroket, dagelijks vers gemaakt in eigen keuken, met romige ragout en goede kwaliteit kippenvlees! Naast de klassieke rundvlees-, kalfsvlees-, saté- en vegetarische kroket zal de kipkroket een vast product worden in het assortiment van FEBO!

100%NL magazine Febo

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de FEBO