100%NL Magazine Hoge Veluwe

GESLOTEN: 4 toegangskaartjes voor Park De Hoge Veluwe ínclusief toegang voor 1 auto!

Deze winactie is gesloten.

Tijdens de herfstvakantie staan de weekenden van het Park De Hoge Veluwe volledig in het teken van het Wilde Weken Festival! Wild kijken, wild spelen én wild eten!

Wilde activiteiten
Op het Wilde Weken Festival is voor jong en oud vanalles te doen. Laat zien hoe goed je kunt boogschieten, klim in een boom (monkey climbing) of neem deel aan een spannende archery tag wedstrijd. Voor de jongsten is er een laag touwparcours waar eindeloos op geklommen en geklauterd kan worden. Ook is de knutselbus de laatste 2 weekenden aanwezig, waar wilde wandelstokken gemaakt kunnen worden.

Live muziek
Elke zaterdag- en zondagmiddag zijn er twee live muziekacts te beluisteren op het Wilde Weken Festival. Swing mee met de gezellige Americana-muziek of geniet mee vanaf één van de picknickmanden op het terrein. Op zaterdag 12 oktober treedt BigBand ‘Sound of Science’ op; een unieke performance waarbij de muzikanten tussen de nummers door vertellen over hun onderzoek aan de Universiteit van Wageningen.

Foodtrucks
Trek gekregen na al het klimmen en klauteren? Diverse foodtrucks zorgen voor een heerlijke versnapering, van wild met bijzondere sausjes tot friet en poffertjes.

Wilde Weken

Naast het Wilde Weken Festival zijn er ook de Wilde Weken! Tijdens de Wilde Weken zijn er iedere dag verschillende activiteiten voor jong en oud. Trek op onderzoek uit en ga knutselen met de natuurgids, laat je gaan tijdens het dierenzeskamp of bekijk de stangen van een hertengewei of de pootjes van een ree van dichtbij op de mini jacht- en wildbeheertentoonstelling! Er is zoveel te doen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Park De Hoge Veluwe