100%NL Magazine Danerolles

GESLOTEN: Danerolles Italian Snack pakket mét Pizzarette!

Deze winactie is gesloten.

De herfstvakanties staan weer voor de deur en dan hebben de kinderen weer vrij van school! Dat moeten we vieren! Maak nu kans op een Danerolles Italian Snack pakket mét Pizzarette!D

De herfstvakantie staat voor de deur en in Nederland gaat die periode vaak gepaard met regen. Maar thuisblijvers niet getreurd, met de Italian Snack van Danerolles maak jij van de herfstvakantie een echt feestje! Om het helemaal compleet te maken maak jij niet alleen kans op dit overheerlijke product, maar óók op een 4-persoons Pizzarette! Ga gezellig met je gezin om tafel, waan je voor even een echte Italiaanse kok en maak zelf je pizza!

Italian Snack Danerolles

Met Danerolles Italian Snack maak je de lekkerste mini pizza’s helemaal zelf, op de Pizzarette of gewoon in de oven. Gedoe? Helemaal niet! Kwestie van het deeg uitrollen en beleggen met je favoriete topping. Ga jij voor de traditionele tomaat of heb je liever pesto? Alles is mogelijk!

100%NL Magazine Danerolles

WIN!

In samenwerking met Danerolles mogen wij 3 overheerlijke pakketten weggeven! Een pakket bestaat uit 4 blikjes Danerolles Italian Snack en een 4-persoons Pizzarette! Doe snel mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Danerolles