100%NL Magazine Radbag

GESLOTEN: Rosé wijn badschuimpjes & Pink Gin jam!

Deze winactie is gesloten.

Alle roze-liefhebbers opgelet! Radbag maakt nu je stoutste dromen waar!

Rosé wijn badschuimpjes

Trouw aan het motto: wat je af en toe graag drinkt, mag ook af en toe in gebadderd worden. Niet alleen voor iedereen, maar ook voor degenen die niet altijd tussen rood of wit kunnen kiezen. Dan is een vriendelijke rosé af en toe precies wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld ook als je op een gezellige avond van een ontspannend bad geniet. En toevallig hebben wij voor deze bijzondere rust momentjes het perfecte ingrediënt: de badschuimpjes met delicate geur van rosé wijn. Alsof dat niet genoeg extravagantie is, heeft het ook nog eens een zacht glitter effect zodat het niet alleen lekker schuimt, maar ook mooi glinstert.

Pink Gin Jam

Voor ons is de unieke Pink Gin Jam toch echt de nummer 1. Ten eerste uiteraard omdat het roze is. En ten tweede… Gin. Ten derde omdat het de geweldige boodschap “Spread the Love” in het onopvallend goud op een roze label heeft staan. Het is ook nog eens handgemaakt en uiteraard zonder kunstmatige ingrediënten. JAM(MIE)!

In samenwerking met Radbag mogen wij een fantastisch pakket weggeven! Het pakket bestaat uit 1 zakje Rosé wijn badschuimpjes en een potje Pink Gin Jam!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met RadBag