100%NL Magazine Salentein wijn

GESLOTEN: Deze 6 wijnen van Salentein MOET je geproefd hebben (+win)!

Deze winactie is gesloten.

Drink jij ook maar al te graag een heerlijk wijntje op z’n tijd? Dan ken je de wijnen van Salentein vast en zeker! Deze heerlijke wijnen zijn niet alleen van ons, maar van heel veel mensen de absolute favoriet.

De druiven voor deze wijnen zijn afkomstig van verschillende wijngaarden in Argentinië. Door de wijngaarden te combineren, ontstaan er wijnen met een breed, maar toegankelijk smaakpallet. En dat maakt de smaak van deze wijnen zo bijzonder!

De bekendste serie wijnen van Salentein is de Barrel Selection serie. Wil jij graag zelf proeven welke van de zes wijnen jouw favoriet is? Dat kan! Ga naar de website van wijnkring of naar één van de meer dan 110 wijnkring winkels, koop zes flessen voor maar € 69,95 en maak ook nog eens kans op een diner voor 4 personen t.w.v. € 400 bij Landgoed De Salentein!

Bovendien kun je kans maken op alle wijnen van de Barrel Selection! Ga naar onze Facebook, doe mee met de winactie en maak kans op alle zes de wijnen uit de Salentein Barrel Selection serie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Verbunt Verlinden.