100%NL Magazine boek

GESLOTEN: Maak kans op een spannende thriller van Marelle Boersma!

Deze winactie is gesloten.

Nu we zo min mogelijk meer de deur uit mogen gaan we terug naar de basis. Tijd voor elkaar, en tijd voor jezelf. Met een spannende thriller van Marelle Boersma heb jij alles in handen om jezelf even helemaal terug te trekken.

Terug naar Cornwall

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar heeft achtergelaten. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. De tattoos die ze in de loop van de jaren op haar vaders lichaam heeft gezet, krijgen ineens een bijzondere betekenis. Kan Jill op tijd ontdekken welke belangrijke boodschap haar vader voor haar heeft achtergelaten?

Ciao Sicilia

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar nooit gevonden wordt…

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Crime Compagnie