100%NL Magazine Fuerza Bruta

GESLOTEN: Tickets voor het Fuerza Bruta Festival!

Deze winactie is gesloten.

Dit wereldberoemde, grensverleggende Argentijnse gezelschap zet je wereld letterlijk op zijn kop. Ontsnap tijdens het Fuerza Bruta Festival uit de realiteit en ervaar deze dynamische show, die je meeneemt naar een wervelende wereld waar het onverwachte domineert.

Fuerza Bruta is snel, verrassend en overal spectaculair: in de lucht, op het podium, waar je ook kijkt. Laat je meeslepen in een wereld van nieuwe perspectieven, opwindende muziek, bewegende podia en visuele verrassingen. Dit is een 360 ° -ervaring die je niet wilt missen. Na wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Moskou, Peking en Tokio, komt Fuerza Bruta exclusief in 2019 naar Europa. Fuerza Bruta Festival met Look Up! is van 5 t/m 19 december 2019 in Leeuwarden, en jij kan daarbij aanwezig zijn! Deze Nederlandse Look Up! editie wil je écht niet missen!

Bij binnenkomst sta je direct middenin een kunst- en filminstallatie die geïnspireerd is op de show van Fuerza Bruta en de industriële sfeer van de locatie. Je wandelt een nieuwe wereld binnen: het Fuerza Bruta Festival dat is vormgegeven door jonge en opkomende artiesten. Zij maken deze toegangspoort tot de wereld van Fuerza Bruta: dé complete middag of avond uit. Zin in een hapje en een drankje? Dan kun je terecht bij diverse barretjes en foodcorners in en rond de fabriek van Mannen van Staal. Fuerza Bruta is het perfecte uitje voor het hele gezin!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met NDC Media Groep