100%NL Magazine helikoptervlucht

GESLOTEN: Laatste kans op een unieke ervaring: win een helikoptervlucht boven de tulpen!

Deze winactie is gesloten.

Beleef de bloemenpracht van bovenaf en ga mee met een helikoptervlucht op zaterdag 20 april boven de bloeiende bollenvelden. De actie sluit op 11 april, dus grijp nog snel je kans!

Gekleurde velden met duizenden bloemen, de kustlijn, de Noordzee met Texel, wat is er mooier dan de kleurenpracht vanuit de lucht te beleven? Van half maart tot en met half mei beleeft de Kop van Noord-Holland haar mooiste tijd van het jaar. Dit gebied is dan namelijk een grote bloemenzee. Wist je overigens dat dit het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld is? Dat mag je niet missen! Van al die kleuren word je toch blij?

Vliegen boven de tulpen

Je kunt vanuit Julianadorp of vanuit Slootdorp mee met een helikoptervlucht. De data waarop vanuit Julianadorp gevlogen wordt is 20 & 21 en 27 & 28 april. Voorafgaand aan de rondvlucht krijg je op het vliegveld een uitgebreide uitleg, veiligheidsinstructies en word je begeleid naar de helikopter op het vliegveld. Je krijgt een birds eye view op de bollenvelden en met een beetje geluk zie je ook zeehonden aan de kust!

De helikoptervluchten vanuit Slootdorp zijn op 20 en 21 april. Je vliegt hier met een Enstrom 480, een ideale helikopter voor een rondvlucht omdat je een gegarandeerde raamplaats hebt en dus fantastisch uitzicht. Er zijn vluchten van 6 minuten en van 12 minuten. Kijk even op tulpenindekop.nl voor meer informatie over de prijzen en hoe je kunt reserveren.

Win een helikoptervlucht boven de tulpenvelden

Wil jij vliegen boven de tulpenvelden? Wij geven helikoptervluchten vanuit Julianadorp op zaterdag 20 april weg! Ga naar tulpenindekop.nl om kans te maken. De actie sluit op 11 april, dus wees er snel bij!

Deze tekst is geschreven in samenwerking met Holland boven Amsterdam