100%NL Magazine verwenbox

GESLOTEN: een verwenbox voor jouw huisdier van Vitakraft!

Deze winactie is gesloten.

Nog even en dan is het Dierendag! Een extra goede reden om je huisdier eens lekker te verwennen! Gelukkig is het voor veel huisdieren in Nederland altijd een beetje dierendag. Hun baasjes zorgen goed voor ze, ze krijgen aandacht, lekker eten en vooral ook heel veel liefde!

Toch zijn er ook genoeg dieren in Nederland waarvoor het helemaal geen Dierendag is. Stichting DierenLot helpt deze dieren. Samen met tal van organisaties die zich bekommeren om deze dieren en ervoor willen zorgen dat de dieren net zo’n goede toekomst tegemoet gaan als jouw huisdier. Jij kunt hierbij helpen! Word nu voor 50 cent per week donateur van Stichting DierenLot en help, ook de dieren bij jou in de buurt!

Natuurlijk hebben we ook aan jouw eigen huisdier gedacht. En om dierendag extra speciaal te maken heeft Vitakraft heerlijke verwenboxen samengesteld speciaal voor jouw huisdier! Er is een verwenbox voor honden, katten, knaagdieren/konijnen en vogels. Wil jij kans maken op een goed gevulde verwenbox voor jouw huisdier? Ga dan nu naar de Facebookpagina van Vitakraft, deel de mooiste foto van je huisdier onder de Facebook winactie en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft.