GESLOTEN: kaartjes voor de film Wat Is Dan Liefde!

GESLOTEN: kaartjes voor de film Wat Is Dan Liefde!

Deze winactie is gesloten.

Een romantische komedie met Elise Schaap móet wel een succes zijn. En jij kunt kans maken op twee kaartjes voor deze héérlijke romantische komedie!

In de film Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Dan ontmoet ze Gijs, de verpersoonlijking van alles wat ze verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Ben jij ook zo benieuwd of Cato haar visie kan overbrengen in het bedrijf? Vul dan hieronder de prijsvraag in en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van twee kaartjes voor de film! De nieuwe romantische komedie van de makers van Soof is vanaf 17 oktober te zien in onder meer de bioscopen van Vue. check vuecinemas.nl voor tijden en tickets.