100%NL Magazine Kids & Fun Fit at Home

GESLOTEN: 1 maand Kids & Fun Fit at Home!

Deze winactie is gesloten.

Actrice Robin Martens is vooral bekend door haar rol als Rikki in GTST. Maar ze begon al op haar vierde met dansen. In 2016 won ze met Buddy Vedder Dance Dance Dance, ze werd jurylid in Time to Dance en leert nu kinderen online haar ‘moves’!

Kan iedereen leren dansen?

“De één heeft natuurlijk meer ritmegevoel dan de ander, maar het gaat erom dat je jezelf kunt uiten op de manier waar jij je goed bij voelt. Het gaat vooral om plezier en jezelf durven uiten. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet. Als je niet van bewegen houdt, dan vind je dansen minder leuk. En als je wat onzeker bent, is het ook lastig. Ik zie dat kindjes die niet zo goed durven, vaak achteraangaan

Op welke manier kan dansen, kinderen positief beïnvloeden?

“Het is goed om te bewegen en ik denk dat het leuker is om dat met danspasjes en met muziek te doen dan bijvoorbeeld in de sportschool.”

Hoe ziet jouw les op Fit at Home eruit?

“Ik dans met 2 kinderen achter mij, die elke keer in een ander thema meedansen, met een andere achtergrond. De ene keer is het disco, de andere keer meer break dance. Het is een heel blije app, een heel blije dansles. Je kunt het lekker voor de tv doen met je moeder, vader of een vriendinnetje. En als je de dans helemaal onder de knie hebt kun je het laten zien. Gewoon lekker thuis leren dansen.”

Maak kans!

Door je met het hele gezin op Fit at Home te abonneren, kan iedereen lekker bewegen. De kinderen met Robin Martens, de jonge ouders met Alain of Maaike. Lekker thuis voor de televisie zorgen dat je weer helemaal fit wordt. Wanneer het jou maar uitkomt. Vul hieronder de prijsvraag in en maak kans op 1 maand Kids & Fun Fit at Home!