100%NL Magazine Opvliegers 4

GESLOTEN: 2 kaarten voor Opvliegers 4 / Trossen Los!

Deze winactie is gesloten.

Opvliegers 4 / Trossen Los is dé vriendinnen-comedy van het jaar! Deze komische musical staat garant voor een avond vol herkenning en onbedaarlijk lachen. En wij mogen 3x2 kaarten weggeven!

De vriendinnen gaan op vakantie met een cruiseschip! Aan boord van het cruiseschip komt Loes (Rian Gerritsen) de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), de vriendinnen Moniek (Sandra Mattie), Joke (Anouk van Nes) en Shirley (Joanne Telesford) tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten.

100%NL Magazine Opvliegers

Cruise

Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is…

En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt!

100%NL Magazine Opvliegers

De voorstelling Opvliegers 4 / Trossen Los is te zien in theaters in heel Nederland. Kijk voor kaarten en speeldata op www.rep.nu/speellijst.

Wil jij kaarten winnen voor deze hilarische comedy? Geef dan antwoord op onderstaande vraag! De winnaars mogen hun voorkeur opgeven voor welke voorstelling ze willen zien en in welke stad, onder voorbehoud.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rick Engelkes Theater Producties