100%NL Magazine Fabeltjeskrant

GESLOTEN: 4 kaartjes voor De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen!

Deze winactie is gesloten.

Misschien ken jij het liedje nog heel goed: "Hallo, meneer de uil. Waar brengt u ons naar toe? naar Fabeltjesland? Ja, ja naar Fabeltjesland!" Het wordt weer tijd om mee te zingen, want na vijftig jaar zijn de bewoners van Fabeltjesland weer terug en te zien in de bioscoop! En jij kunt kaartjes winnen!

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen.

En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

“De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen” is een leuke film voor de allerkleinsten en een feest van herkenning voor jong en oud!

Wil jij 4 kaartjes winnen voor deze film, plus exclusieve sleutelhangers van Meneer de Uil? Beantwoord dan onderstaande vraag!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dutch Filmworks