100%NL Magazine Jolo
Delen

WINACTIE GESLOTEN: een volle vakantiekoffer met 7 zomeroutfits voor je zoon!

Het inpakken van de koffer van je zoon is nog nooit zo simpel geweest! Met deze winactie maak je kans op het winnen van 7 zomeroutfits van SevenoneSeven! Seven styles, one great look, seven colors!

SevenoneSeven

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook mooi en makkelijk kan? SevenoneSeven begrijpt de behoefte van jongens om moeiteloos een eigen kledingkast samen te stellen. Met tijdloze essentials als kern van het merk, maakt SevenoneSeven dit mogelijk!

De collecties van SevenoneSeven zijn ontworpen om eenvoudig te combineren in de zeven kenmerkende kleuren. Het merk staat voor prachtige basis kleuren, een comfortabele pasvorm en uitstekende kwaliteit. Bij SevenoneSeven geloven we dat elke jongen een garderobe verdient vol veelzijdige stukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Dankzij tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen gaat onze kleding lang mee en is het bestand tegen het speelse leven van jongens. Wij geloven dat kleding niet alleen mooi moet zijn, maar ook duurzaam. Daarom gebruiken we alleen de beste stoffen en materialen om ervoor te zorgen dat elk item een investering is voor de toekomst.

Met onze zomercollectie wordt het samenstellen van de perfecte vakantiekoffer een fluitje van een cent! Mix en match verschillende items, van coole T-shirts en trendy sweaters tot comfortabele broeken en stijlvolle chino’s. Alles is zorgvuldig ontworpen om perfect bij elkaar te passen, zodat je eindeloos kunt combineren en er elke dag van je vakantie stijlvol en cool uitziet.

Ontdek nu de tijdloze en veelzijdige collectie van SevenoneSeven en kleed je jongen in stijl. Geef hem een garderobe die niet alleen praktisch, maar ook gewoon leuk is! Klik hier om de volledige collectie te bekijken en laat je inspireren.

WIN!

Wil jij de zomer in met een nieuwe garderobe voor je zoon? Doe dan snel mee aan deze winactie en maak kans op deze te gekke prijs! De gelukkige winnaar ontvangt maar liefst 7 geweldige outfits, klaar om de vakantie te trotseren in stijl! Veel succes en een alvast een fijne vakantie gewenst!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SevenoneSeven

Delen