Winnen

WIN: bioscoopkaarten voor De Film van Dylan Haegens!

De eerste bioscoopfilm van YouTube sensatie Dylan Haegens is een feit! Met 1,3 miljoen abonnees op YouTube is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media en nu presenteert hij als eerste Nederlandse YouTuber een eigen film in samenwerking met 2CFILM en Just Film Distribution. Wil jij kans maken op bioscoopkaarten voor de film? Doe dan snel mee met de winactie!

De hoofdrol wordt vertolkt door Dylan Haegens die zichzelf speelt. Voor de andere leden van Team Dylan Haegens, bestaande uit Marit Brugman, Teun Peters en Rick Vermeulen, zijn de andere hoofdrollen weggelegd. De film bevat de kenmerkende humor en spanning die fans van de leden van het YouTube kanaal gewend zijn. Naast het spelen van de hoofdrol, heeft Dylan de film ook geregisseerd samen met Bas van Teylingen. In de film zijn rollen weggelegd voor onder andere Rico Verhoeven, Ilse Warringa, Patrick Stoof en Nick Golterman. De trailer van de film heeft enorm veel succes behaald op YouTube met maar liefst 340.000 views in 24 uur. Daarmee is het in Nederland de best bekeken trailer in korte tijd.

Deze hilarische film is een aanrader voor jong en oud. Vanaf 16 augustus is De Film van Dylan Haegens door heel Nederland te zien in de bioscoop.


Doe mee en win!

Met wie zou jij graag naar De film van Dylan Haegens gaan?
Gewoon het leukste blad van Nederland