Winnen

WIN: Boek Ode aan de liefde van Dirk Zeelenberg

Zijn eerste verhaal, Niet bepaald een succesverhaal, werd een daverend succes. Sindsdien is acteur Dirk Zeelenberg gegrepen door het schrijversvirus. Tijdens het voltrekken van huwelijken, zijn tweede passie, hoorde de trouwambtenaar de mooiste verhalen aan. In Ode aan de liefde brengt hij zijn liefde voor het schrijven én de liefde voor het huwelijk bij elkaar. 

Inmiddels is Dirk Zeelenberg een ervaringsdeskundige als het gaat over trouwen en alles wat er bij komt kijken. Zelfs de situaties die hij meemaakte in Divorce blijken kinderspel in vergelijking met het echte leven. Op zijn kenmerkend eerlijke, ontwapenende en humoristische wijze beschrijft hij wat er speelt achter de schermen van de grote dag. Wat er aan vooraf ging, wat hem heeft geraakt en waarom. Dit boek is een ode aan de liefde. Een must read voor iedereen die de stap gaat nemen, het graag zou willen of er juist niet aan moet denken.

Wij mogen een aantal exemplaren van het nieuwe boek van Dirk weggeven. Wil jij kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en maak kans! 


Doe mee en win!

Waarom wil jij dit boek graag winnen?
Gewoon het leukste blad van Nederland